YOGA vakanties in Portugal Email: info@quintadavalada.com   ☏+316-55358845
      DutchEnglish

Over ons

Toen wij elkaar voor het eerst zagen deelden we onze dromen met elkaar. Het was bijzonder dat we allebei graag in Portugal wilden wonen. Daarom zijn we in juni 2016 met de camper naar Portugal vertrokken en hebben we verschillende mooie plekken bezocht. Deze plek stal ons hart, we waren direct verliefd. Nu mogen wij ons de trotse eigenaars noemen van deze Quinta. Het is daarom niet verwonderlijk dat we iedereen uitnodigen te genieten van het leven en te gaan voor wat je het allerliefste wil doen. Het is ons gelukt, dus jij kunt het ook. 
 
Marijn: Waar ik gelukkig van wordt? Rust en ruimte, en alle mogelijkheden die daarbij horen. Zoals naar een prachtige heldere sterrenhemel kijken ‘s avonds voor je gaat slapen. Het hebben van je eigen groentetuin, en dus gezonde voeding uit eigen tuin. De vele fruitsoorten die wij hebben, meer dan 50 verschillende soorten geeft zo een rijkdom. Ook grotendeels zelfvoorzienend te zijn was in Nederland bijna niet mogelijk. Nu geniet ik extra van de kippen, de katten en meer van elkaar.   

Ik kijk ernaar uit om voor de tuin te zorgen, alles te onderhouden, klusjes te doen en natuurlijk gasten te ontvangen.


Lia: Na vele reizen wist ik zeker dat ik een eigen bedrijf wilde. Zoveel combi’s komen in dit bedrijf samen. Buiten leven, yoga, mensen in de watten leggen en reizigers ontvangen. Uit de dagelijkse sleur stappen in Nederland heeft me altijd goed gedaan. In Portugal een nieuwe taal leren en een nieuwe cultuur vind ik erg spannend maar ook erg uitdagend. Ik bruis van de energie en breng dit graag over, deel mijn passie over yoga en wandel graag samen door de tuin met Marijn en onze katten.  

 

DutchEnglish