YOGA vakanties in Portugal Email: info@quintadavalada.com   ☏+316-55358845
      DutchEnglish

Praktische informatie van A t/m Z

Aankomst en vertrek
Op de dag van aankomst kun je in principe vanaf 15.00 uur terecht op je kamer of appartement. Als je eerder aankomt, kun je dat laten weten en proberen wij de kamer zo vroeg mogelijk op orde te hebben.

Bij vertrek vragen wij je om je kamer vóór 11.00 te verlaten. De kamer dient schoon aan ons overgedragen te worden. Dit houdt in dat de afvalemmertjes zijn geleegd, de meubels weer op zijn plaats staan maar ook dat de afwas is gedaan mocht je een appartement hebben gehuurd. Mocht de kamer niet naar tevredenheid overgedragen worden zijn wij genoodzaakt om extra kosten te vragen.

Betaling
Helaas kunnen we geen creditcards of pinbetalingen accepteren. De pinautomaat is aanwezig in het dorp zodat je makkelijk alle kosten contant kunt betalen.

Gratis Wifi
Quinta da Valada beschikt over een razendsnel glasvezel internet, waar alle gasten gebruik van mogen maken. Wij vragen je om rekening te houden met de andere gasten, geen luide filmpjes af te spelen of uren afgezonderd internetten. Dit is een plek van rust en mindfulness.

Huurauto
Wij hebben erg goede ervaring met Drive On Holidays.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan. In overleg kan op deze regel een uitzondering gemaakt worden in het geval van een hulphond. We hebben 3 katten en 11 kippen op Quinta da Valada. Omdat er mensen zijn met kattenallergie willen we de aanwezigheid van katten op Quinta da Valada toch expliciet vermelden, en bij voorbaat onze verontschuldiging aanbieden als ze op plekken komen waar ze niet horen! Ons streven is dat de katten niet binnen komen, zelf hebben ze daar nog wel eens een andere mening over. 

Honesty bar
Voor drankjes en hapjes (bijvoorbeeld bij het zwembad) hanteren wij een honesty bar, waarbij je consumpties kunt gebruiken tegen betaling achteraf. Wij gebruiken het simpele zet-een-streepje-boek. 

Kinderen
We houden veel van kinderen en genieten van hun onbevangenheid en ongecompliceerde pret. Helaas is onze Quinta niet de geschikte plek voor veel kinderen. Het terrein is erg onvriendelijk voor kleine kinderen i.v.m de vele trappetjes e.d. Ben je van plan om te komen met je kind(eren) overleg dit dan eerst met ons. Houd er rekening mee dat in sommige kamers geen extra bed of babybedje geplaatst kan worden. Er wordt een toeslag gerekend voor een kinderbedje, kinderstoel of een extra bed. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. 

Ontbijt
Dagelijks kun je tussen 9 en 11 uur genieten van een heerlijk ontbijt. Het ontbijt is inbegrepen in de prijs. 

Prijslijst / Extra service
Privé yogales v.a €30
Losse yogales v.a €12
Wasservice €4 per was
Mountainbikeverhuur €10 per dag (inclusief helm)
Ophaalservice bus station Figueiró dos Vinhos, gratis
Rivierstrandje / Schiste dorpje transfer €5/€45 (max. 4 personen)
Boodschappenservice €10
Extra bed €25 per persoon per nacht (inclusief ontbijt)
 

Roken
In het huis, bij het zwembad en in de tuin is roken niet toegestaan. Dit mag wel op de aangegeven plaats, al gaat onze voorkeur uit naar een rookvrije Quinta. Gooi in verband met brandgevaar geen peuken op de grond.

Schoonmaak
We verwachten dat de gasten zelf hun kamer of appartement schoonhouden en de accommodatie weer netjes achterlaten. 

Terrein
In verband met de terrasvorm en hoogteverschillen van ons terrein wijzen wij er op dat het niet toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn en het is niet rolstoelvriendelijk. 

DutchEnglish