YOGA vakanties in Portugal Email: info@quintadavalada.com   ☏+316-55358845
      DutchEnglish

Algemene Voorwaarden
Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op boekingen bij Quinta da Valada. Quinta da Valada wordt gerund door Marijn en Lia, werknemers en onze vrijwilligers. Boek je een yoga vakantie bij ons, dan gelden ook de algemene voorwaarden van LiaYoga, die verzonden worden ter bevestiging van je boeking. Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. (Sinds 25 mei 2018 gelden de Algemene Verordening Gegevensbescherming waar Quinta da Valada zich aan houdt (AVG)

In- en uitchecken
Op de dag van aankomst kun je vanaf 15.00 uur terecht in de kamer/appartement of studio.
Op de dag van vertrek dient de kamer uiterlijk om 11.00 uur aan ons te worden overgedragen.

Eindschoonmaak van de kamer
Aan het einde van het verblijf dient de kamer schoon aan ons overgedragen te worden. Dit houdt tevens in dat de afvalbakjes zijn geleegd, de meubels weer op zijn plaats staan maar ook dat de afwas is gedaan mocht je een appartement / studio hebben gehuurd. Mocht de kamer niet naar tevredenheid overgedragen worden zijn wij genoodzaakt om dit te verrekenen met de borg.

Reserveringen en betalingen
Een reservering is definitief zodra wij via e-mail, een reserveringsformulier, telefonisch of op andere wijze zijn verzocht tot het boeken, reserveren of vastleggen van de accommodatie of yogavakantie. Bij reserveringen dient per direct en uiterlijk binnen 5 werkdagen 50% van de huursom op onze rekening te zijn bijgeschreven. Het resterende bedrag dienen wij uiterlijk vier weken (yoga week acht weken) voor aankomst ontvangen te hebben op onze rekening.
Indien men binnen 4 weken voor de aankomstdatum boekt, dient het volledige bedrag ineens voldaan te worden. Bij overschrijding van de betalingstermijnen behouden wij het recht administratiekosten á €25 in rekening te brengen c.q. de reservering te annuleren.

Annuleringsvoorwaarden
Hoe spijtig ook, het kan voorkomen dat de geplande reis naar Portugal, door onverhoopte omstandigheden niet door kan gaan. In dit geval dien je dit schriftelijk of telefonisch aan Quinta da Valada door te geven. Wij betalen volgens onderstaand schema, en afhankelijk van het moment van annuleren, de onderstaande kosten terug. We adviseren dan ook een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt onverwachte kosten op het moment dat het al vervelend genoeg is dat je verblijf bij ons niet doorgaat.

 Terugbetaling door ons bij annulering:
Tot 30 dagen voor aankomstdatum 50%
Tot 10 dagen voor aankomstdatum 25%
Binnen 10 dagen voor aankomstdatum 0%  
Tijdens het verblijf 0%
 

 

Prijzen 
De gepubliceerde prijzen op onze website zijn per accommodatie per nacht of week en zijn gebaseerd op maximaal 2 personen tenzij anders aangegeven. Voor een baby of een derde persoon geldt een toeslag. De gepubliceerde prijzen op onze website voor een yoga week zijn gebaseerd per persoon. In de reissom zijn inbegrepen de accommodatie, het ontbijt, eindschoonmaak, linnengoed, handdoeken, elektra, water, hout, btw en het gebruik van alle faciliteiten van Quinta da Valada.

Borg 

Bij aankomst vragen wij een borgsom van 75 euro per appartement / studio of kamer. Deze wordt bij vertrek terugbetaald indien het appartement / studio of kamer in de oorspronkelijke staat wordt achtergelaten met de bijbehorende sleutel. Eventueel gemaakte kosten kunnen worden verrekend met de borg.

Aansprakelijkheid
Quinta da Valada is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele ongelukken die er tijdens je verblijf kunnen plaatsvinden. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade aan en verlies van je eigendommen. Het gebruik of betreden van onze accommodatie en ons terrein valt onder de volledige verantwoordelijkheid van onze gasten.

Schade aan bezittingen van Quinta da Valada
Mocht er door toedoen van onze gasten schade aan onze bezittingen, zoals accommodatie, inboedel en terrein zijn toegebracht, of mochten bepaalde roerende zaken door verlies of diefstal verloren zijn gegaan, dan kunnen wij de schade verhalen op de verantwoordelijke. Wij raden onze gasten aan een reisverzekering af te sluiten om bovengenoemde risico’s te ondervangen.

Roken
In het huis, bij het zwembad en in de tuin is roken niet toegestaan. Dit mag wel op de aangegeven plaats, al gaat onze voorkeur uit naar een rookvrije Quinta. Gooi in verband met brandgevaar geen peuken op de grond.

Klachtenboek
In de Adega (voormalige wijnkelder, nu ‘huiskamer’) is een klachtenboek aanwezig op grond van de Portugese wetgeving Alojamento Local.

Huisdieren
Op ons terrein en in onze kamers kunnen wij helaas geen huisdieren toelaten. In overleg kan op deze regel een uitzondering gemaakt worden in het geval van een hulphond.

DutchEnglish