YOGA vakanties in Portugal Email: info@quintadavalada.com   ☏+316-55358845
      DutchEnglish

Sfeer en Visie

Onthaasten en ontmoeten (van jezelf)
Quinta da Valada is een plek waar je bij kunt komen van de drukte die veel van ons ervaren in het dagelijkse leven. Disconnect met de buitenwereld en connect met jezelf. Opladen van de innerlijke batterij. Dit is wat we dagelijks doen met onze telefoon maar helaas niet met ons lichaam en geest. Hier kan en mag je echt tot rust komen.

Ecologisch en biologisch
Quinta da Valada hecht veel waarde aan het ecologisch omgaan met de natuur. Afval wordt ter plekke gescheiden. We hebben een eigen groenten- en kruidentuin. Pak een mandje en ga op reis in de tuin waar je je ´boodschappen´ kunt doen. Op het terrein staan vele soorten fruitbomen en olijfbomen. In de maaltijden die wij serveren tijdens de yogaweken worden veelal producten uit eigen moestuin verwerkt.

De warmwatervoorziening werkt volledig op zonne- energie. Het gehele huis beschikt over centrale verwarming, die verwarmt wordt door het speciale kachel systeem, schijnt de zon wordt het water verwarmt door de zon, regent het, stoken we de kachel op om het water te verwarmen. Hiervoor gebruiken we de bomen van ons eigen bos.

Openheid en mindfulness
De kwaliteit van leven hangt niet alleen af van materieel welzijn. Het heeft vooral te maken met jezelf optimaal kunnen ontplooien en doen wat je graag wilt doen. Door rust te creëren in je hoofd maak je een innerlijke reis naar je hart. Dromen waar maken, dit laten wij zien, hierdoor merken wij dat er veel positiviteit en kracht gegeven wordt op deze bijzondere plek.

Of we spiritueel zijn?
Graag zien we dat je je op Quinta da Valada vrij en ontspannen voelt en dat je lekker jezelf kunt zijn. Voor ons is “spiritualiteit ervaren” dat je het nu-moment met aandacht beleeft en dat je de werkelijkheid accepteert zoals die is. Of je deze momenten ervaart tijdens een wandeling, bij yoga / meditatie of tuinieren, dat is aan jou.

 

DutchEnglish