YOGA vakanties in Portugal Email: info@quintadavalada.com   ☏+316-55358845
      DutchEnglish

Einde van onze roadtrip in zicht....Mission completed!

11 okt

Einde van onze roadtrip in zicht….Mission completed!

Inmiddels hebben we op de meest prachtige plekken overnacht. In de middle of nowhere, offgrid of hoe je het ook noemt. Geen voorzieningen, niemand om ons heen. Puur in de natuur. Daar zijn we op ons best. Slapen we heerlijk en zonder dat er enige tijdsdruk is vliegt de tijd door ‘ te niksen’.
Ofja niksen…we brainstormen wat af! We hebben zoveel huizen bezichtigt, vele streken van Portugal leren kennen en steeds meer werd duidelijk wat we wilde en misschien nog wel belangrijker, wat we niet wilde. Doordat onze eisenlijst inmiddels behoorlijk lang was geworden wisten we ook dat de opgave om onze missie te volbrengen en het ‘perfecte’ huis vinden moeilijk zou worden…
We gingen door, wie een droom heeft en er in gelooft moet scherp blijven, blijven zoeken, informatie blijven vergaren, blijven geloven, positief blijven en vooral blijven lachen.
Inmiddels aan de prachtige kust van Lissabon hebben we bezoek gehad van verschillende vrienden, vriendinnen en familieleden. Wat heerlijk, samen lachen, samen sparren en vooral genieten. Goed om even uit ons (inmiddels) vaste patroon te stappen. Want wat hebben wij als mens toch snel een ritme, we passen ons aan en voor je het weet is er een patroon. Met eten, slapen en bewegen. Mooi om te zien en om je er van bewust te worden.
Nadat we in een dipje gezeten hadden doordat ‘ons’ potentiële ‘droomhuis’ was verkocht gingen we door op reis, op onze zoektocht. Met iets minder enthousiasme, zoiets heeft tijd nodig om te verwerken. 24/7 praten we over huizen, prijzen, wonen in Portugal, voordelen, nadelen. We worden niet afgeleid door werk of sociaal media (oké soms dan), we zitten er middenin.
Zonder enige hoop gingen we nog maar een huisje bezichtigen. We kwamen er tenslotte toch langs. De rondleiding door het huis was snel omdat er gasten waren. Ik was moe, was niet scherp… totdat Marijn in mijn arm kneep, mij 2 thumbs up gaf en ik zijn big smile op zijn gezicht zag. Toen pas ben ik mijn ogen gaan openen en goed gaan kijken…de rest ging snel!
8 november krijgen we de sleutel van ons huis. Het klussen kan beginnen, de plannen kunnen uitgevoerd gaan worden. Het is time to rock and roll, vol gas aan de bak te gaan en wij zijn er klaar voor! Wauw zeg! Het is duidelijk, we blijven in Portugal.
Onze camper road trip komt tot een einde. Geen wasjes meer laten drogen in de bossen, geen biertjes meer drinken bij de wasmachines met anders camperaars, geen lekke banden meer op de meest afgelegen weggetjes, niet meer knus slapen in de alkoof van ons huisje, geen bomen meer snoeien als we weer op zoek gingen naar een offgrid slaapplek …zo ineens duik je van een huizenjacht en het vrije leven in de campert naar een hele andere wereld die we nog moeten ontdekken.
Alles valt samen, mission completed! Een nieuw hoofdstuk kan beginnen. Op naar Portugal!
Liefs M & L

Comments on Facebook

DutchEnglish