YOGA vakanties in Portugal Email: info@quintadavalada.com   ☏+316-55358845
      DutchEnglish

29 okt

Eerste nieuwsbrief okt ´18

Terugblik / nieuwe accommodatie  & meer
Oktober….waaaat is het al oktober?! De zon schijnt hier volop, de tomaatjes en de vijgen liggen te drogen onder de Portugese zon.

De dagen worden korter maar dat het al eind oktober is, dat is aan ons voorbij gegaan. Wat hebben wij een geweldig seizoen gehad. Sterker nog, we sluiten net de laatste yogaweek af. Kunnen we zeggen een tweede seizoen? Het eerste seizoen viel niet mee zo na de brand. Al hebben we toen gelukkig ook gasten mogen verwelkomen. Dus inderdaad. Het was een prachtig tweede seizoen! 

Top 2018
Met een volle bezetting in de gehele maand augustus, september én volle yogaweken kunnen we alleen maar heel erg blij zijn. Wauw…is dit echt waar?De yogaweken waren kleinschalig én een groot succes. Precies ons doel.
Het eten viel iedere keer weer in de smaak, de groepen waren fantastisch en de meditatie & yoga magisch om te geven. De rondleiding van Marijn door de botanische tuin was een HIT. Yoga op locatie bij de waterval en prachtige zwemplek Fragas de São Simão…het was heerlijk.

Vele gasten hebben gretig gebruik gemaakt van het zwembad. Ook de B&Y (Bed & Yoga) gasten hebben erg genoten (en kennisgemaakt) van de yoga & massages. Elke ochtend werd er een heerlijk vers ontbijt verzorgd voor de gasten, de dag werd besproken en plannen werden gemaakt. Een heerlijk moment van de dag.

Veel gasten gingen boodschappen doen met een mandje in de moestuin. De oogst was (en is nog steeds) overweldigend. Meloenen, tomaten, boontjes, aubergines, courgettes, aardbeien en nog veel meer!

In en om het huis & tuin
zijn wij nog steeds dagelijks bezig om nog meer gezellige hoekjes te creëren, dingen te verbeteren en er zijn extra hangmatten verstopt om lekker in te ontspannen. Het yoga platform is helemaal aangekleed met planten en is een hele fijne plek geworden, er zijn mooie lessen gegeven en ontvangen. Mede dankzij ons team van vrijwilligers die ons het hele seizoen zo goed hebben geholpen is Quinta da Valada uitgegroeid tot wat het nu is.

2019

Klussen
Met alle tips van de gasten worden de appartementen en de kamers in de B&Y nog meer geoptimaliseerd deze winter. Zoals buitenkeukens bij de appartementen, een haakje hier een plankje daar. Dank voor alle tips.

Nieuwe accommodatie
Er zal een extra accommodatie beschikbaar zijn vanaf april 2019. Casa….(De naam laat nog even op zich wachten) Het is een geheel vrijstaand en zelfstandig huis met eigen binnentuin, hangmat en terras. Geschikt voor 4 / 5 personen, een nieuwe keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Al het nieuws over onze Casa volgt…

Reserveren kan!
De yogaweken staan online en de B&Y kan geboekt worden. Vanaf 1 april 2019 is Quinta da Valada weer geopend.  Reserveer nu voor een yogaweek of boek je verblijf in onze B&Y.

En vergeet niet iedereen te vertellen over onze plek? Wanneer zien we je weer?

Liefs Lia & Marijn

Comments on Facebook

DutchEnglish