YOGA vakanties in Portugal Email: info@quintadavalada.com   ☏+316-55358845
      DutchEnglish

Droomhuis gezocht

26 aug

Droomhuis gezocht

Ken je dat programma? Vast wel! Ken je ook het programma, Droomhuis voor je neus verkocht? Wij wel!
 
Als je valt sta je weer op. Poets je het zand van je knieën en schop je nog eens extra tegen die vervelende steen. Dat hebben wij ook gedaan. Nadat wij te horen kregen dat ‘ons’ huis was verkocht. Ik ben gaan hardlopen, huilen en schreeuwen tegelijkertijd. Samen hebben we een paar goeie flessen wijn opengetrokken en wat biertjes voor de nadorst achterover getikt. Waar we de volgende dag beide hoofdpijn van hadden was ons onduidelijk, de alcohol of het huis 😉
 
Achja we hebben ons weer bij elkaar geraapt en gaan verder op onze zoektocht! Want er is meer…. Portugal is mooi maar dat had ik geloof ik al verteld 😉
 
De temperatuur ging richting de 40°c toen wij besloten dat de zee en de wind aangenaam welkom waren. De zee hier aan de kust is ijskoud en met deze hoge golven bijna onmogelijk om echt te zwemmen. Springen als een klein kind maakt mij maar al te gelukkig dus ik was prima op mij plek! We zijn op godverlaten stranden geweest, overnacht zonder maar iemand om ons heen. Pffff wat geweldig! Mooie cliff wanden die me deden denken aan Australië. Heerlijk vertoeven was het daar.
 
Leuke dagen hebben we gehad met vrienden die ons een bezoekje kwamen brengen. Tevens werden wij bevoorraad met een lading pindakaas en pannenkoeken mix . Met z’n 4tjes Coimbra verkend, wat een prachtige stad. Lekker gegeten, gezwommen, gelachen en genoten.
 
Elke donderdag beseffen we dat er weer een week om is en wij inmiddels al 12 weken onderweg zijn . Onze overnachtingsplekken zijn soms zo onbeschrijflijk mooi, afgelegen en verlaten. Wat een totale rust!
 
Tja wellicht wordt deze blog een beetje saai want in een woord is onze reis en zoektocht, GEWELDIG!
We gaan hier nog even door, met verkennen, zoeken, genieten, ontspannen en weer doorgaan.
 
Heel veel liefs M & L

Comments on Facebook

DutchEnglish